Astrid Beausaert

afbeelding van Astrid Beausaert
Naam: 
Astrid Beausaert
Korte omschrijving: 
Psychotherapeut - Gevoelscoach - Hypnotherapie
Contact Email: 
Beschrijving: 

Wie ben ik
Door mijn eigen levensverhaal weet ik wat het is om ondersteund en begeleid te worden wanneer we het even moeilijk en lastig hebben in het leven. Hulp vragen is geen teken van zwakte maar juist van sterkte en kracht. Je wil leren uit je ervaring en zo groeien en dichter komen bij je 'echte' zelf.
Vandaar is mijn passie gegroeid om mensen te helpen en te begeleiden om los te komen van bagage die we meedragen om zo het vertrouwen en de kracht en energie terug te vinden die ons brengen op ons 'eigen' pad in dit leven. Evenwicht vinden tussen ons denken, voelen en handelen. Zo leren op een constructieve manier om te gaan met onszelf en met wat het leven ons brengt.

Mijn aanpak, therapie
Ik werk vooral op samen ontdekken wat ons weerhoudt om te voelen. Zo leer ik de veiligheid te geven aan mensen om te leren omgaan met je eigen emoties. Ik geef vaardigheden mee om bij jezelf te komen, zelf je emoties te herkennen en zo te leren negatieve emoties los te laten en positieve emoties toe te laten. Dit is de stap naar emotioneel onafhankelijk zijn , dit is de stap naar puur zelfvertrouwen en zelfliefde.

Waarmee ik kan helpen
Ik kan mensen helpen die vast zitten in emoties, stress en angsten die hun huidig leven beïnvloeden en zo niet optimaal kunnen functioneren.
Ik kan mensen helpen leren terug communiceren vanuit zichzelf.
Ik kan mensen leren vastlopende patronen verwerken en los te laten.
Praktische info
1 sessie duurt ongeveer 3 kwartier en is 50€ per sessie.
Meer info
website : www.mens-en-gevoel.be

Adres: 
Engelstraat 125
8480
Ichtegem
België
Adres kaart: