Nostra Forza Counselling en Psychotherapie

afbeelding van Nostra Forza Counselling en Psychotherapie
Naam: 
Nostra Forza Counselling en Psychotherapie
Korte omschrijving: 
Online psycholoog voor online EMDR therapie en psychotherapie
Contact Email: 
Beschrijving: 

Op zoek naar een psycholoog voor online face to face therapie? Heeft u nu hulp nodig? Vindt hier uw online psycholoog en psychotherapeut voor Counselling en Psychotherapie via internet, zonder wachtlijst.

Wie ben ik
Mijn naam is Claire Timmermans, BIG geregistreerd psychotherapeut. Therapie betekent voor mij het samen werken aan verandering in een vertrouwde en veilige sfeer. Het stil staan bij wat er in je omgaat zorgt er voor dat je je bewust wordt van onderliggende processen in jezelf en in het contact met anderen. Dit biedt ruimte om verandering op gang te brengen en te oefenen met ander, nieuw gedrag.
Mijn aanpak, therapie

Waarmee ik kan helpen
Ik bied online behandelingen aan (in het Nederlands en Engels) voor diverse klachten waaronder trauma symptomen (PTSS), overspannenheid, stemmingklachten zoals somberheid, depressiviteit en burn-out, angstklachten en emotieregulatieproblemen.

Praktische info
Ik ben sinds 2005 werkzaam binnen poliklinische werk settingen van diverse GGZ instellingen. Ik ben geschoold in en heb veel ervaring met verschillende psychotherapeutische behandelmethodes, waaronder Cognitieve Gedragstherapie (lid en supervisor bij VGCt) , EMDR therapie (lid en EMDR practitioner bij Vereniging EMDR Nederland) , Schematherapie, Mentaliseren-Bevorderende Therapie, Cliëntgerichte Psychotherapie en Mindfulness.

Meer info over online therapie:
Bij online therapie spreekt u met mij als uw online psycholoog via Skype/Zoom of per email, vanuit waar u maar wilt. Zo zou u tijdens een uur pauze op het werk een sessie kunnen inplannen, of kan u gewoon thuis, vanuit uw eigen vertrouwde omgeving, starten om met uzelf aan de slag te gaan. Therapie online zorgt zo voor minder stress, meer rust en een meer ontspannen sfeer. Andere voordelen zijn dat u niet gebonden bent aan standaard werktijden, maar bijvoorbeeld ook ’s avonds met uw psycholoog kan afspreken, en u zo vrij blijft van reistijd- en kosten. Doordat wij geen wachtlijst hebben, kunt u al binnen enkele werkdagen aan de slag gaan met uw klachten. Vrijwel alle psychische problemen zijn behandelbaar middens therapie online. Nostra Forza biedt kortdurende psychologische behandeling online maar ook langdurende psychotherapie. De aard en de ernst van uw problemen bepalen de behandelduur.

Voordelen online therapie:
- Nostra Forza heeft geen wachttijden voor therapie online: u kunt direct aan de slag;
- Vertrouwde omgeving: u bepaalt zelf vanaf welke locatie je contact opneemt met de psycholoog. Dit kan thuis zijn of elke andere omgeving naar keuze;
- Persoonlijk contact: u hebt persoonlijk contact met uw behandelaar via beeldbellen(Skype/Zoom);
- Tijdsbesparing: er is geen sprake meer van reistijd en wachten in wachtruimtes;
- Over het algemeen gaat een behandeling online sneller dan in de behandelkamer.

Twijfelt u of online therapie iets voor u is? Maak gebruik van een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ervaren of u zich comfortabel voelt bij online therapie.

Meer informatie over het aanbod van behandelingen en mijn werkwijze kunt u vinden op mijn website www.nostraforza.com. Tevens kunt u via deze website een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

Ik hoop u op mijn website te mogen verwelkomen: https://nostraforza.com

Supervisie en leertherapie:
Ik bied tevens online supervisie en leertherapie aan psychologen, gz-psychologen in opleiding (tot gedragstherapeut) en psychotherapeuten in opleiding.

Adres: 
Leidschendam
Nederland
Adres kaart: