Astrid Claessens

afbeelding van Astrid Claessens
Naam: 
Astrid Claessens
Korte omschrijving: 
Zelfvertrouwen en Assertiviteit coach, Burnout Preventie; Sint-Niklaas en Dendermonde
Contact Email: 
Beschrijving: 

Welkom. Mijn naam is Astrid Claessens en het is mijn passie om mensen te begeleiden zodat ze hun leven meer kunnen leiden zoals ze dat écht willen.

Vele mensen hebben het gevoel dat er iets niet klopt, dat hun werkelijkheid niet overeenkomt met wat ze eigenlijk zouden willen. Zonder hier doelgericht mee aan de slag te gaan verliezen vele jongeren en volwassenen de essentiële connectie met zichzelf. Dit kan leiden tot stress, faalangst, weinig zelfvertrouwen en moeilijkheden in sociale situaties of relaties.

Als coach begeleid ik mensen die:

-zich beter willen voelen in hun vel, meer zelfvertrouwen willen
-zichzelf beter willen begrijpen
-moeilijkheden ervaren bij het bereiken van doelen
-beter willen omgaan met stress of moeilijke situaties
-verbetering in hun relaties willen zien

Je hebt alles in je om je leven te leiden zoals jij dat echt wilt. Soms geraken we er zelf gewoon niet meer bij Als coach begeleid ik je bij jouw persoonlijke proces zodat jij de inzichten en tools verwerft om je eigen innerlijke kracht te ontdekken!

Aarzel niet om me te mailen of bellen mocht je vragen hebben of jouw situatie verder willen bespreken. Ik bied ook altijd een gratis intake gesprek aan mocht je gewoon al eens kennis willen maken.

astrid [at] empowercoaching.be
0472/77.46.37

Nog een beetje praktische informatie:

Voor individuele sessies kan je terecht in mijn praktijk in Dendermonde centrum.

Ik geef ook groepscursussen rond zelfvertrouwen & assertiviteit. Deze gaan doorgaans door bij Alterna Gezondheidscentrum (een groepspraktijk) in het hartje van Sint-Niklaas. Meer informatie over deze cursus vind je hier: http://www.gezondopmaat.be/trainingen-workshops/tr...

Adres: 
Dendermonde
België
Adres kaart: