Hanne Ihlen. Praktijk voor Therapie en Begeleiding

afbeelding van Hanne Ihlen. Praktijk voor Therapie en Begeleiding
Naam: 
Hanne Ihlen. Praktijk voor Therapie en Begeleiding
Korte omschrijving: 
Vaktherapie drama, Schematherapie, ACT
Contact Email: 
Beschrijving: 

Vaktherapie Drama, Schematherapie, ACT en Narratieve therapie voor kinderen, jongeren en volwassenen. In de behandeling staat het doen en het zelf ervaren centraal. We werken in de behandeling met ervaringsgerichte werkvormen waaronder rollenspel, improvisatie, teksten en verhalen, beeldende werkvormen en creatief schrijven. In de behandeling maak ik vaak gebruik van verschillende werkvormen naast elkaar. Maar het is naturlijk ook mogelijk om specifiek voor ACT of Schematherapie te kiezen. Jij staat centraal in de behandeling en de werkwijze wordt hierop afgestemd. Er wordt praktisch, inzichtgevend en oplossingsgericht gewerkt. De sfeer is gelijkwaardig, respectvol en open.

Ik heb veel kennis en ervaring in het werken met verschillende problematieken waaronder angst en depressie, vragen rondom eigen identiteit, traumaverwerking, persoonlijkheidsstoornissen, emotie regulatie, herkennen van eigen grenzen.

Vergoeding voor de behandeling is mogelijk via de aanvullende polis van uw zorgverzekering, de WMO of gemeente Breda. Ik ben hiernaast ook aangesloten bij Stichting 1 Np, het netwerk van zelfstandige GGZ professionals. Hierdoor wordt de behandeling vergoed door de basis en specialistische GGZ.

Meer informatie over de behandeling, mijn werkwijze en vergoeding kunt u vinden op mijn website. www. hanneihlen.nl of u kunt bellen met 06- 20 48 58 49. Ik help je graag verder!

Adres: 
Minervum 7070
4817ZK
Breda
Nederland
Adres kaart: