Healing You

afbeelding van Healing You
Naam: 
Healing You
Korte omschrijving: 
Blue Dot Energy Healing, reiki, coaching & hypnose: Healing You, Dilbeek, BE
Contact Email: 
Beschrijving: 

Healing You zoekt samen met jou naar een oplossing op maat voor jouw probleem want bij Healing You ben je niet zomaar een nummer maar een individu die de beste zorg verdient!

Om jou op de best mogelijke manier te kunnen helpen bied ik volgende therapieën aan:

Blue Dot Energy therapie (energetische therapie)
Coaching & hypnotherapie
Blue Dot Energy therapie:

Blue Dot Energy Healing is een zeer krachtige vorm van energetisch healen en dit op DNA niveau (cellen en genen). Wanneer er een disbalans is ontstaan op fysiek of mentaal vlak zal de therapeut in eerste instantie door middel van uitlijning van de ruggengraat en het bekken ervoor zorgen dat jij weer in balans komt. Achteraf worden de plaatsen waar de symptomen zich voordoen dan verder individueel behandeld.

Deze uitlijning is zeer belangrijk omdat:

Wanneer het hoofd, de wervelkolom of het bekken in een afwijkende positie zijn komen te staan omwille van een trauma of een disbalans, kunnen er allerlei klachten ontstaan van fysieke of mentale aard waardoor jij je misschien niet goed voelt. Zelfs bij trauma’s die jaren geleden zijn ontstaan werkt deze healing perfect.

Waarom is Blue Dot zo krachtig?

Aangezien de Blue Dot Energy Healing techniek werkt op DNA niveau zullen beschadigde en/of zieke cellen in staat zijn opnieuw te regenereren naar gezonde cellen waardoor jij fysiek en mentaal terug in balans komt!

Waar kan Blue Dot voor gebruikt worden?

Bij baby’s en kinderen kan het onder andere gebruikt worden voor:

- Hoofdpijn
- Hoge mate van onrust
- Concentratiestoornissen
- Gevolgen van een val of ongeval
- Buikpijn & krampen

...

Bij volwassenen kan het onder andere gebruikt worden voor:

- Algemene gezondheidsproblemen
- Mentale en emotionele problemen
- Immuunsysteem
- Stress, Burn-out & Bore-out
- Concentratiestoornissen en onrust
- Gevolgen van een val of ongeval (sneller herstellen van trauma's, verwondingen & breuken)
- Borst- en buikklachten
- Zenuwpijnen
- Hyperventilatie
- Fibromyalgie
- Rug-,nek en schouderproblemen
- Ondersteuningvan kankertherapie
- Chronische ziekte en psychische problemen

....

Coaching & Hypnose:

Waarom hypnotherapie combineren met coaching?

Tijdens de coaching-sessies geeft de cliënt vaak antwoorden vanuit zijn ratio (bewustzijn). Dit stemt echter niet altijd overeen met wat er zich afspeelt in het onderbewustzijn. Via hypnotherapie krijgen we toegang tot dat onderbewuste. Hierdoor zal de coaching nog ‘sterker’ worden en zullen we gerichter en soms ook sneller tot de kern kunnen komen waardoor het resultaat alleen maar zal verbeteren. Bovendien kan ervoor gezorgd worden dat het zelfvertrouwen en zelfbeeld op het moment van hypnose wordt verhoogd. Op deze manier slaan we dus twee vliegen in één klap. Ook angsten kunnen we door deze therapie gericht aanpakken. Uiteraard geef jij aan of de coachings al dan niet worden aangevuld met deze therapie.

Wat is hypnose?

Hypnose is een bijzondere staat van bewustzijn waarin men ontspannen is en geconcentreerd. In deze staat van diepe ontspanning neemt het onderbewuste de kritische factor van het rationele denken weg. Hypnotherapie is reeds doeltreffend gebleken bij diverse fysieke en mentale klachten, zoals o.a. laag zelfbeeld, angsten, stress, burn-out & bore-out…

Wie is Stefaan Vandendriesch?

Ik, Stefaan, werk dagelijks met mensen omdat dit mijn passie is. Ik ben constant op zoek naar hoe ik mijn klanten nog beter kan helpen. Benieuwd naar mijn levensverhaal? Neem dan vlug een kijkje op mijn website.

Adres: 
Snakkaertstraat 20
1700
Dilbeek
België
Adres kaart: