Praktijk Karoena - Marianne Pijnenborg

afbeelding van Praktijk Karoena - Marianne Pijnenborg
Naam: 
Praktijk Karoena - Marianne Pijnenborg
Korte omschrijving: 
Rebalancing, massage, intimiteitscoaching, partnermassage, workshops en cursussen Brabant
Contact Email: 
Beschrijving: 

PRAKTIJK In mijn praktijk voor Lichaamswerk en Bewustzijn maak ik gebruik van verschillende behandelvormen als Rebalancing, massage en intimiteitscoaching.

REBALANCING Met Rebalancing ga je op ontdekkingsreis naar jezelf. Het laat je ervaren hoe je je vrijer kunt voelen. Hoe je meer kunt leven vanuit je natuurlijke aard, vanuit passie, kracht en creativiteit. Deze therapievorm is een combinatie van aandachtige aanraking, verschillende massagetechnieken en zelfonderzoekmethoden die je weer terugbrengen bij je oorspronkelijke kern. Naast individuele begeleiding is het ook mogelijk deel te nemen aan de Rebalancing Workshops.

REBALANCING WORKSHOP De Rebalancing Workshopdagen zijn er voor iedereen die op zoek is naar zelfkennis en met een frisse blik naar zijn of haar leven wil kijken. We werken vanuit het uitgangspunt dat al je ervaringen en overtuigingen een effect hebben op je lichaam. Je lijf is een unieke bron van kennis en wijsheid. Je bewustzijn van wat er in je lichaam leeft, geeft je directe informatie die de deur opent naar nieuwe keuzes. Aan de hand van herkenbare thema’s neem ik je mee op ontdekkingstocht naar jezelf. En reik je vaardigheden aan om bewuster en intenser te leven en het contact met jezelf en anderen te verdiepen.
Voor actuele informatie, kijk op de website: www.praktijkkaroena.nl

MASSAGE Een massage ontspant lichaam en geest. Stress en allerlei fysieke ongemakken zoals hoofdpijn, nek, schouder of onderrugklachten kunnen erdoor verminderen. Na een massage voel je je vrijer, lichter en weer een beetje nieuw. Mijn massagebehandeling is een combinatie van Klassieke Massage, Heilmassage, Rolfing, Tragering, Feldenkrais en eigen technieken die ik in de afgelopen 20 jaar heb ontwikkeld.

PARTNERMASSAGE Steeds meer geliefden ervaren hoe heerlijk het is om elkaar met aandacht te leren masseren. “Wij kijken terug op een fijne individuele les en hebben ervaren hoe belangrijk aanraken en aangeraakt worden is”.
Tijdens de individuele les van 2 ½ uur in de sfeervolle ruimte van mijn praktijk leer je samen met jouw partner eenvoudige massagetechnieken die tot een volledige ontspanning leiden. Aanraken met aandacht en gevoel staat centraal en er is ook ruimte om je eigen wensen en creativiteit in te brengen. Na afloop stuur ik je een hand-out toe van de massagetechnieken zodat jullie er thuis mee verder kunnen gaan.
Behalve als partners kun je ook als vriendinnen en vrienden een afspraak maken voor partnermassage. En het is ook leuk om cadeau te geven voor Valentijn of voor een verjaardag! Heb je nog inhoudelijke vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact op met Marianne Pijnenborg via telefoon (06 – 28518357) of email (info [at] praktijkkaroena.nl).

INTIMITEIT MET JE PARTNER Na het volgen van meerdere trainingen in tantra en Liefdesbang en mijn persoonlijke ervaringen in liefdesrelaties is het nu tijd om deze kennis door te geven aan stellen die intimiteit in hun relatie willen verdiepen. In sessies van 1 ½ uur begeleid ik de methode ‘linken’ (aanwezig zijn met en uiting geven aan je gevoelens in bijzijn van je partner), laat jullie kennismaken met aandachtig en intuïtief masseren en met oefeningen uit de tantra. Jullie persoonlijke aandachtpunten binnen de relatie worden meegenomen in de sessie.
Kan jouw relatie wel een stimulans gebruiken, neem dan contact met mij op voor een afspraak.

Adres: 
Tempeliersweg 46
5076 AG
Haaren
Nederland
Adres kaart: