Danielle Dijkstra

afbeelding van Danielle Dijkstra
Naam: 
Danielle Dijkstra
Korte omschrijving: 
EMDR-, NLP-, EFT- en Hypnotherapeute voor persoonlijke groei te Amsterdam
Contact Email: 
Beschrijving: 

Persoonlijke- en Relatiecoaching

Graag wil ik je helpen om je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te versterken, zodat je meer grip krijgt op je eigen situatie, autonoom kunt handelen en je eigen verantwoordelijkheid neemt.

Als coach is het mijn passie om mensen te helpen los te komen van negatieve (traumatische) ervaringen en het leven vanuit een andere invalshoek te zien. “Problemen” kunnen daardoor anders benoemd en gezien worden en er ontstaat meer ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten.

Communicatie in relaties kan verbeterd worden door weer oprecht naar elkaar te luisteren. Door gebruik te malen van de basismethode van Geweldloze Communicatie leer je op een bijzondere wijze om je taalgebruik te veranderen, waardoor een duidelijke en eerlijke communicatie ontstaat en je zelfvertrouwen en zelfwaardering zal groeien.

Deze vorm van communicatie gaat uit van de intentie de ander niet te schaden, maar juist te stimuleren, te groeien!

Het zal je helpen om een onderscheid te gaan maken tussen je interpretaties en echte waarneming, teneinde ook te gaan begrijpen wat je nu echt voelt en wat je behoefte is achter dit gevoel. Je krijgt hierdoor meer inzicht in wat je nu echt wilt.

Mijn levensvisie is dat ieder mens van nature liefdevol is en alle antwoorden en mogelijkheden inzich heeft. Soms heb je hulp nodig om dit vertrouwen te kunnen vinden, weer te vertrouwen op je intuïtie en in contact te komen met je gevoel. Door bewust te worden van de onbewuste patronen die je gedrag bepalen zal je in staat zijn om het niet functionele gedrag aan te passen en nieuw (gewenst) gedrag aanleren. Dit zal je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen versterken.

Graag wil ik je helpen om je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te versterken, zodat je meer grip krijgt op je eigen situatie, autonoom kunt handelen en je eigen verantwoordelijkheid neemt.

Bel voor een afspraak 06-558.551.55
Je bent het waard om je goed te voelen!

Veranderingen in je leven lijken lastig totdat je het proces durft aan te gaan. Je merkt dat je iets start wat je persoonlijke ontwikkeling verrijkt.
Dan is er geen weg meer terug!

Adres: 
Prinsengracht 723
1017 JW
Amsterdam
Nederland
Adres kaart: